27.08.2015.

Nađite savršenu aktivnost za sebe uz 27 besplatnih „Pokret za radost“ radionica!

Rujan je u znaku projekta „Pokret za radost“ te najbolje vrijeme da pronađete pokret i aktivnost koji su savršeni upravo za vas. U subotu će se, 19. rujna u kampusu Kineziološkoga fakulteta održati jednodnevno zabavno sportsko-rekreativno događanje „Pokret za radost“ s besplatnim sadržajima usmjerenima poticanju kretanja i tjelesne aktivnosti kao što su radionice za tjelovježbu i ples, predstavljanje različitih sportova i programa vježbanja te mjerenje tjelesne spreme.

Tom će se prigodom na trima različitim podijima (borilačkim i plesnim te podiju za fitness) predstaviti čak 27 različitih sportsko-rekreativnih aktivnosti u vidu besplatnih radionica – od onih povezanih s aikidom do zumbe. Okušajte se u različitim sportovima i aktivnostima u programu koji će se održavati od 10 do 19 sati u prostorima Kineziološkoga fakulteta na adresi Horvaćanski zavoj 15 u Zagrebu.

Događanje „Pokret za radost“, koje organiziraju Coca-Cola u Hrvatskoj te Rekreacija.hr, informacijski servis za sportsko-rekreativne sadržaje u Hrvatskoj, održava se u okviru najveće europske kampanje promidžbe tjelesne aktivnosti i zdravlja NowWeMove i njezina središnjeg događaja MOVE Week 2015. Europski su partneri događanja ISCA (International Sport and Culture Association), ECF (European Cyclists' Federation) te Europska unija, a program je uvršten i u službeni program Europskoga tjedna kretanja. Podršku aktiviranju što većega broja hrvatskih građana tijekom događanja Move Week pružili su predsjednica Republike Hrvatske, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Grad Zagreb te drugi gradovi i županije.

Dođite i zabavite se uz pregršt mogućnosti za kretanje te stručan nadzor profesionalnih trenera i instruktora vježbanja. Prijavite se već danas na besplatnu radionicu, rezervirajte svoje mjesto i otkrijte savršen pokret za sebe!