24.07.2015.

Priključite se školi trčanja Pokret za radost Outdoor Run&Trekk!

Kaže se da je čovjek stvoren za trčanje. Od davnina je naučen biti u pokretu, a trčanje je opći jezik kojim “govore” ljudi diljem svijeta. Trčanje ne poznaje granice, dob ni spol. Ono nam daje snagu, tjera nas da pomičemo vlastite granice, budemo aktivni te podiže samopouzdanje. U okviru projekta Pokret za radost želimo vas potaknuti na kretanje i aktivan životni stil. Samim tim podižemo raspoloženje te se punimo energijom koja nam je prijeko potrebna u našemu vremenu.

Za vas smo pripremili novu pustolovinu. Priključite se školi trčanja Pokret za radost Outdoor Run&Trekk te otkrijte čari trčanja i sami iskusite prednosti koje nam donosi! Uputite se s nama u novu životnu pustolovinu i priključite se programu u kojemu trčanje postaje pustolovinom i vašim novim životnim stilom!

Prijave su za školu trčanja otvorene, no ograničen je broj polaznika. Prijave se zatvaraju 24. kolovoza, odnosno upisom stotoga polaznika. Jesenski ciklus škole trčanja traje od 1. rujna do 1. prosinca 2015. Kako bi se priključili školi trčanja, kliknite ovdje te ispunite mrežni obrazac i doznajte sve što vas zanima.

Što vas očekuje u školi trčanja Pokret za radost Outdoor Run&Trekk?

Osim dobre zabave, motiviranih trenera i rekreacije škola ima sekciju za obično trčanje te trčanje u prirodi (treking) i prirodnim stazama (trail). Obje sekcije imaju zajedničke treninge i program tijekom tjedna (trkački i dvoranski). Razlika je u tome što vikendom trkačka sekcija ima organizirane dužinske treninge u Maksimiru, na Savskome nasipu, Bundeku, Jarunu i sl. (ovisno o rasporedu i dogovoru), a sekcija za trčanje u prirodi ima brdske treninge na Medvednici. Polaznici mogu birati hoće li vikendom ići na trkačke treninge ili treninge za trčanje u prirodi.

Osim što ćete učiti pravilne tehnike običnoga trčanja i trčanja u prirodi, tim iskusnih trenera organizirat će različite radionice na temu orijentacije, opreme i prehrane. Pomoći će vam u poboljšanju vaše tjelesne spreme te vas pripremati za utrke u prirodi.

Priključite se zabavnoj pustolovini te iskusite rekreaciju u društvu, zabavite se uz druženje i trčanje te okusite zaraznu pozitivnu energiju koju vam trčanje pruža.

Prijavite se!